Обработка на кутикула с крещи

Обучители

  -    -  Обучители

Обучителите в Kodi Professional Academy

Анна Попова - международен инструктор Kodi Professional
АННА ПОПОВА

Анна Попова е международен инструктор KODI Professional и Staleks, и „Най-добрият инструктор 2019“ от Световното състезание по красота Viridiland. Тя успешно преподава в 48 държави по света, а нейните ученици заемат челните места в различни категории по ноктопластика и маникюр в целия свят!

Анна Адамовска - международен инструктор Kodi Professional
АННА АДАМОВСКА

Анна Адамовска е международен инструктор и един от главните технолози на марката Kodi Professional, както и международен съдия на много състезания по маникюр. Анна е основател на студиото “Beauty Room Friend’s” и автор на много програми за дизайн на нокти.

Десислава Джамбазова - сертифициран обучител Kodi Professional
ДЕСИСЛАВА ДЖАМБАЗОВА

Десислава Джамбазова е обучител с над 11 годишен опит, сертифициран в Украйна от марката KODI Professional. Десислава провежда курсове по класически маникюр, класически педикюр и ноктопластика с гел.

Анна Товмач

Анна Товмач е международен съдия и един от главните технолози на марката Kodi Professional, както и международен инструктор в сферата „ Удължаване на мигли и моделиране на вежди“. Анна е носител на наградата най-добър треньор според Viridiland 2019 и е в топ 5 на най-добрите майстори в света според WBF 2020, Австрия. Има над 12 години опит в индустрията за красота и е преподавател в Style Studio Kodi (Украйна, Киев) и Studio Style Kodi (Ларанка, Cyprys).

АЛьоНА СЕМЕНЕЦ

Альона Семенец е международен съдия и обучител на марката Kodi Professional. Тя е художник, гримьор, стилист и майстор на боди арт. Альона е носител е на много международни награди - „Най-добър външен вид`` през 2017, Киев, 1-во място по боди арт през 2018г, Киев и е в топ 5 в света според WBF 2019, Австрия, номинация MackeUp SFX. Притежава авторска програма за цветове и грим. Лектор е в международния център за обучения Style Studio Kodi (Кипър и Киев). Има над 15 години опит като гримьор и над 5 в сферата на боди арт.

Елена Кушниренко

Елена Кушниренко е международен съдия и обучител на марката Kodi Professional. Тя е майстор с над 10 годишен опит в сферата на маникюр. Притежава авторски програми за базови и надграждащи курсове. Елена е международен съдия и многократен победител на Международни състезания по нейл арт. Нейното мото е „Моята работа трябва да направи клиента по-щастлив, от колкото е дошъл!“.

Валерия Максимова

Валерия Максимова е международен обучител на марката Kodi Professional. Тя е майстор с над 10 годишен опит в сферата на маникюра и педикюра. Притежава авторски програми за базови и надграждащи курсове. Валерия има многократни участия на много и различни Международнии състезания. Победител е и в Международния шампионат IBF 2018г. в категория комбиниран маникюр. Нейното мото е „Красотата ще спаси света“.

Франческа Анри

Франческа Анри е обучител на марката Kodi Professional в направление грим. От 2017 работи като гримьор, а от 2020 започва да преподава. Създава академия за грим в гр. София, в която се изучават основните техники в макиажа, които полагат най-добрите основи в професията. Нейните курсисти се нареждат сред най-успешните гримьори в България.

Елена Бенедишина

Елена Бенедишина е обучител на марката Kodi Professional. Тя е майстор с над 3 годишен опит в сферата на вежди и мигли. Притежава авторски програми за базови и надграждащи курсове. Тя обича да прави жените още по-красиви и щастливи и ще научи и вас, да го правите!