Обработка на кутикула с крещи

Обучители

  -    -  Обучители

Обучителите в Kodi Professional Academy

Анна Попова - международен инструктор Kodi Professional
АННА ПОПОВА

Анна Попова е международен инструктор KODI Professional и Staleks, и „Най-добрият инструктор 2019“ от Световното състезание по красота Viridiland. Тя успешно преподава в 48 държави по света, а нейните ученици заемат челните места в различни категории по ноктопластика и маникюр в целия свят!

Анна Адамовска - международен инструктор Kodi Professional
АННА АДАМОВСКА

Анна Адамовска е международен инструктор и един от главните технолози на марката Kodi Professional, както и международен съдия на много състезания по маникюр. Анна е основател на студиото “Beauty Room Friend’s” и автор на много програми за дизайн на нокти.

Десислава Джамбазова - сертифициран обучител Kodi Professional
ДЕСИСЛАВА ДЖАМБАЗОВА

Десислава Джамбазова е обучител с над 7 годишен опит, сертифициран в Украйна от марката KODI Professional. Десислава провежда курсове по класически маникюр, класически педикюр и ноктопластика с гел.

Obuchitel VA
Виктория Агапова

Виктория Агапова е обучител с над 4 годишен опит, сертифициран в Украйна от марката KODI Professional. Виктория работи предимно в сферата на комбинирания и апаратния маникюр. Виктория се е обучавала предимно в Русия. Тя е основател на BQueen в гр. София и работи като главен маникюрист.